15 Aralık 2013 Pazar

Burun Estetiği Doktor Tavsiyesi

Burun Estetiği ve Burun Estetiği Cerrahı

 Burun estetiği veya rinoplasti kozmetik cerrahi alanında en zor ameliyat olduğu bilinmektedir. En iyi Burun estetiği sonucunu elde etmenin yolu çok iyi bir burun cerrahını bulmaktan geçer. İyi burun cerrahı, iyi bir burun ameliyatı sonucunun esasıdır. Peki doğru ve iyi burun cerrahımızı nasıl seçebiliriz ? Ameliyatınızın iyi olmasının anahtarı budur. Bu noktalara dikkat etmeniz sizi doğru kişiyi bulmanıza yardımcı olacaktır. 

Doktorunuzu araştırın ve burun konusunda uzmanlaşan cerrahı seçin

Burun estetiğini hem kulak burun boğaz cerrahları hemde plastik cerrahlar yapar. Her türlü estetik ameliyatı yapan veya her türlü KBB ameliyatını yapan cerrahlardan çok burun estetiği ve fonksiyonunda uzmanlaşmış doktorlar sizin en iyi sonuca varmanızı sağlar. Bu konuyu araştırın ve burun cerrahı seçiminde doğru bir karar verin.

 Doktorunuzun burun ameliyatında tecrübesi

Doktorunuzun yıllık yaptığı ameliyat sayısı önemlidir. Tercihen yıla 100 den fazla olmalıdır. Ayrıca en az 5 yıldan beri, tercihen 10-15 yıldan beri burun estetiği yapıyor olması çok çok önemlidir. 

Ameliyattan sonra burnunuzun nasıl olacağının gösterilmesi

Burun cerrahı ameliyattan önce fotoğraflarınızı analiz eder ve burun ameliyatından sonra yaklaşık sonucu size gösterir. Bir burun ve yüz analizi yapılmalıdır ve sizin için planlanan ameliyatı sizde görmelisiniz. 

Daha önce burun estetiği olan kişiler 

Daha önce ameliyat olan kişiler doktor seçimi için iyi bir referans olabilir. Tanıdığınız ve güvendiğiniz başka branşlardan doktorların tavsiyesi Tanıdığınız doktorların tavsiye ettiği doktorları tercih edebilirsiniz, fakat bu her zaman çok iyi sonuç vermeyebilir. 

Ameliyat Öncesi-Sonrası Fotoğrafları 

 Doktorunuzun yaptığı ameliyatların öncesi-sonrası fotoğraflarına bakmak ameliyat konusunda size bir fikir verebilir.

Burun ameliyatlarından sonra yemek yerken katı yemekler yerine sıvı yemekleri tercih ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder